Bisdom Antwerpen

304 parochies online in Bisdom Antwerpen

Zoek en vind uw parochie in Bisdom Antwerpen met het klik-kaartje of geef een postcode, parochie- of plaatsnaam in.

TENTOONSTELLING 'STROOMOPWAARTS' IN BERNARDUSCENTRUM ANTWERPEN

De geschiedenis van 450 en 50 jaar Bisdom Antwerpen in beeld

Op donderdag 8 december 2011 ging het jubileumjaar van het Bisdom Antwerpen officieel van start.

Een tentoonstelling onder de naam ‘Stroomopwaarts’ in het Bernarduscentrum te Antwerpen (Lombardenvest), brengt de geschiedenis van 450 en 50 jaar Bisdom Antwerpen in beeld.

Ze is gratis toegankelijk van 9 tot 23 december 2011.

Op weekdagen bent u welkom van 9.30 uur tot 17 uur, tijdens het weekend van 14 tot 17 uur.

Wij verwelkomen op afspraak groepen uit parochies, federaties, bewegingen enzovoort. Zij worden in het bisschopshuis ontvangen en bezoeken de tentoonstelling onder begeleiding.

Voor hen is de tentoonstelling ook toegankelijk tussen 26 en 30 december.

Geïnteresseerden nemen best zo snel mogelijk contact op met Christa Damen, 0474 89 41 64, christa.damen@telenet.be.