Bisdom Gent

426 parochies online in Bisdom Gent

Zoek en vind uw parochie in Bisdom Gent met het klik-kaartje of geef een postcode, parochie- of plaatsnaam in.

Benoeming in het dekenaat Sint-Niklaas

E.H. Raf Vermeulen, pastoor deken van het dekenaat Sint-Maria-Horebeke wordt met ingang van 18 januari benoemd tot pastoor deken van het dekenaat Sint-Niklaas. Als deken van Sint-Niklaas wordt hij ook streekdeken van de pastorale streek Waasland. Hij volgt E.H. Albert Van De Kerkhove op die benoemd wordt tot bisschoppelijk vicaris territoriale pastoraal, liturgie en sacramenten.

Personalia

E.H. Raf Vermeulen werd geboren in Kruibeke op 18 februari 1953 en in Gent tot priester gewijd op 3 juli 1982. Hij was eerder onderpastoor in Zele Centrum en pastoor van Zele Kouter, nationaal proost van KLJ en pastoor van Eksaarde. Hij is momenteel deken van het dekenaat Sint-Maria-Horebeke en pastoor van de parochies O.-L.-Vrouw Hemelvaart van Sint-Maria-Horebeke, Sint-Denijs van Sint-Denijs-Boekel, Sint-Cornelius van Sint-Kornelis-Horebeke, Sint-Dionysius van Roborst, Sint-Blasius in Sint-Blasius-Boekel, Alle Heiligen van Nederzwalm-Hermelgem en Onze-Lieve-Vrouw-Bezoeking in Rozebeke en diocesaan proost van KLJ.