FEDERATIE

ZOUTLEEUW-GEETBETS Vicariaat Vlaams-Brabant

Met Maria een weg van vernieuwing

elke eerste zaterdag van de maand in de kapel van O.L.Vrouw van de Ossenweg van 11 tot 12.30 uur catechese voor volwassenen. Met aanbidding en een eucharistieviering.

AANDACHT !!
EUCHARISTIEVIERINGEN ZOUTLEEUW
Voortaan zullen de zondagsvieringen doorgaan in de kapel van het oude Gasthuis, langs de Gete om 10 uur, omwille van stabiliteitsproblemen aan de middenbeuk van de kerk. Dit zal wel een tijdje duren en zolang er werken zijn in de St. Leonarduskerk, kunnen er geen vieringen plaats vinden.
Wij danken u voor uw begrip.
Elke zaterdagavond is er een eucharistieviering in de kerk van Geetbets om 17.30 uur.
Elke zondagavond ie er een eucharistieviering in de kapel van O.L.Vrouw van de Ossenweg om 18 uur.

Aswoensdagvieringen:
8 u. Kapel van O.L.Vrouw van de Ossenweg
10 u. kerk van Dormaal
19 u. kapel St. Elisabeth Zoutleeuw
19 u. kerk van Geetbets

Biechtviering
Gelegenheid om het sacrament van de biecht te ontvangen, ieder half uur voor elke eucharistieviering is er een priester aanwezig in de kerk of kapel.
ge stapt gewoon naar de priester toe en vraagt om een biechtgesprek in de biechtstoel of achteraan in de kerk of kapel.