Vicariaat Brussel

107 parochies online in Vicariaat Brussel

Zoek en vind uw parochie in Vicariaat Brussel met het klik-kaartje of geef een postcode, parochie- of plaatsnaam in.

Studentenpastoraal Brussel

Studentenpastoraal Brussel richt zich op jongeren die hun studententijd zinvol willen invullen en daarbij geloofsvragen niet uit de weg gaan. Het team van pastores wil ten dienste staan van de Brusselse hogescholen en universiteiten om pastorale initiatieven mee vorm te geven en organiseert zelf ook eigen activiteiten.

Studentenhuis RUACH

Studentenpastoraal Brussel heeft in de Begijnhofwijk een studentenhuis. In dit huis kunnen 13 studenten wonen. Ruach wil een thuis bieden aan studenten die meer willen dan zomaar een kot om in

Studentenhuis Ruach in de Brusselse Begijnhofwijk is een initiatief van Studentenpastoraal Brussel. Ruach biedt onderdak aan 13 studenten. Het huis staat open voor alle studenten, ook buitenlandse, die aan een Nederlandstalige instelling in Brussel (of eventueel daarbuiten) studeren en die meer willen dan zomaar een kot om te werken en te slapen. Door het organiseren van een wekelijkse kotavond met een gebedsmoment en een gezamenlijke maaltijd geven we mee vorm aan het gemeenschapsleven in het huis.
Meer info: ruach@ijd.be

• Activiteiten